Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Icardi açıklaması, Okan Buruk ilk kez konuştu

TAKİP ET

Galatasaray'da golleriyle taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız golcü Icardi hakkında teknik direktör Okan Buruk ilk kez konuştu. Buruk'un sözleri, taraftarı heyecanlandırdı.

 

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk, Sarı Kırmızılı takımı takip eden basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında 6 puanlık fark yakalamalarına rağmen kalan bütün maçları kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

ICARDI AÇIKLAMASI

Buruk, sezon başında PSG'den kiralanan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi hakkında da konuştu.

 Icardi'nin herkes tarafından beğenildiğini belirten Buruk, "Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye'nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor" dedi.

"FATİH HOCAYLA SÜREKLİ BİR ARAYA GELİYORUZ"

Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim'in kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Buruk, "Zaten sürekli bir araya geliyoruz. Fatih hoca camiamız, bizim için çok önemli ve değerli bir insan. Fikir alışverişi her zaman yapıyoruz. Hakem hatalarından bahsettik" ifadelerini kullandı.

Icardi Galatasaray Okan Buruk