Galatasaray taraftarı, şampiyonluk maçının stresine dayanamadı!

TAKİP ET

Süper Lig'de dün oynanan maçların ardından şampiyon belli oldu. Son saniyeye kadar şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray ise Malatyaspor ile karşılaştı. Galatasaray taraftarı Muharrem Günay, maçı izlerken kalp krizi geçirdi. Günay, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Aydın Kuşadası’nda yaşayan 35 yaşındaki Muharrem Günay, dün gece Süper Lig’de oynanan Galatasaray - Yeni Malatyaspor müsabakasında karşılaşmanın stresine dayanamayıp kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Günay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Galatasaray taraftarı olan Günay, dün akşam Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren takımının maçını izlemek için arkadaşlarıyla bir araya geldi. Maçın ikinci yarısını seyrederken fenalaşınca arkadaşlarının ihbarı ile bölgeye 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Günay, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Günay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Günay’ın ölüm haberini alan yakınları ise derin üzüntü yaşadı.

şampiyonluk galatasaray beşiktaş taraftar