Galatasaray - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler belli oldu!

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, İtalyan devi Lazio ile karşılaşacak. Karşılaşmaya saatler kala muhtemel 11'ler belli oldu. Peki Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Lazio maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray-Lazio UEFA maçı nereden izlenecek, şifresiz mi? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, İtalya'nın önemli takımlarından Lazio'yu ağırlayacak. Ligde Trabzonspor ile berabere kalan Galatasaray UEFA Avrupa Ligi macerasına güçlü rakibi karşısında iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Öte yandan bu karşılaşmada ligde cezası bulunana Marcao'nun da forma giymesi bekleniyor.

Türk Telekom Stadı'nda yapılacak maç, saat 19.45'te başlayacak. Müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan hakem Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise David Smajc olacak. Müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'DA 8 EKSİK
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan kaptan Arda Turan, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli, sahadaki yerini alamayacak. Ayrıca UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de sahaya çıkamayacak.

MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil

Lazio: Reina, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj, Leiva, Luis Alberto, Milinkovic, Pedro, Felipe Anderson, Immobile (Muriqi)

galatasaray lazio avrupa ligi uefa muhtemel 11 exxen gs maçı hangi kanalda lazio maç