Galatasaray kampında güvenlik skandalı: Fotoğraflar kriz yarattı

TAKİP ET

Galatasaray'ın Antalya'da konakladığı otelde güvenlik skandalı yaşandı. Bir kişinin yeni transferler Pulgar ve Gomis ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşırken kullandığı ifadeler nedeniyle kriz çıktı. Taraftardan sert tepki geldi.

Süper Lig'de küme düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan Galatasaray'da sular durulmuyor. Burak Elmas ve yönetimi bu kez güvenlik krizi nedeniyle tepkilerin odağı oldu.

Galatasaray'ın yeni transferleri Pulgar ve Gomis ile kamp yapılan otelde fotoğraf çektiren Mustafa Ekmekçi isimli müşteri, bu fotoğrafları Sarı-kırmızılı takımın lig sıralamasındaki yeriyle dalga geçen ifadelerle paylaşması sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Ekmekçi, Pulgar ile olan karesini "Kümede kalamayabilirlermiş", Gomis'le olan fotoğrafını ise "Kümede kalacaklarını söyledi" sözleriyle paylaştı. Bu paylaşımlar sosyal medyada yayılınca taraftarlar büyük tepki gösterdi.

OTELDEN GECE AYRILMASINI YÖNETİCİLER ENGELLEDİ
Fanatik'in haberine göre paylaşımların tepki çekmesinin ardından otel yönetimi, geç bir saatte Mustafa Ekmekçi'ye ulaşarak oteli terk etmesini istedi. Ekmekçi'nin gece saatlerinde ailesiyle birlikte otelden ayrılıp dışarıda kalmasını istemeyen Galatasaray yöneticileri, araya girerek müşterinin otelden sabah ayrılmasını sağladı.

FATURA YÖNETİME KESİLDİ
Bu karelerin yayılmasının ardından paylaşım yapan kişiye sosyal medyadan tepki yağarken G.Saraylı taraftarlar yönetime tepki gösterip "Kamp değil yol geçen hanı" yorumlarını yaptı. Bu kişi, yaşananların ardından Galatasaray'dan ve futbolculardan özür diledi. Oteli terk etse de tepkiler dinmedi.

Koronavirüs vakalarının arttığı dönemde futbolcuların açık alanda maskesiz bulunması ve onlarla temas kuranların da önlemsiz olması taraftarları kızdırdı.


 

galatasaray futbol spor yönetim süper lig burak elmas güvenlik