Galatasaray'ın yıldızları Avrupa devlerini peşine taktı, şimdiden 80 milyon cepte!

TAKİP ET

Galatasaray'da bu sezonki performanslarıyla 4 futbolcu Avrupa devlerinin peşine taktı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 4 futbolcudan en az 80 milyon euroluk bonservis geliri bekliyor.

Süper Lig lideri Galatasaray'da bu sezon birçok futbolcu hem Avrupa kupalarında hem de Süper Lig'de bireysel anlamda üst düzey bir performans ortaya koyuyor. Bu isimlerden Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı öne çıkıyor.

Adı transfer gündeminden düşmeyen bu dört futbolcudan Galatasaray toplam 80 milyon euroluk bonservis geliri elde etmeyi planlıyor. Sezon başından beri gösterdikleri istikrarlı performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcular her gün bir başka Avrupa kulubünün radarına giriyor.

Galatasaray, Aston Villa'yla birlikte İtalyan ve Alman ekiplerinin radarında olan Barış Alper Yılmaz için en az 20 milyon euro talep ediyor.

Sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma bedeli olan Victor Nelsson'a da Avrupa'dan teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sezon başından bu yana Napoli Davinson Sanchez'i sıkı bir şekilde takip ediyor. Galatasaray'ın deneyimli stoperden 20 milyon euro bonservis geliri beklediği öne sürülüyor.

Sezonun dikkat çeken isimlerinden Abdülkerim Bardakcı'ya ise Suudi Arabistan ekiplerinin ilgisi var.

Geçtiğimiz aylarda İtalyan basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı için 15 milyon euro talep ettiği belirtilmişti.