Galatasaray'ın Mostafa Mohamed için istediği bonservis bedeli belli oldu

TAKİP ET

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı Kırmızılılar, Fransız kulüplerinin istediği Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in fiyatını belirledi.

Yeni sezon öncesinde Mbaye Diagne ile vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray ’da takımın bir diğer golcüsü Mostafa Mohamed ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fransız kulüplerinin radarında olan Mohamed’in yeni teknik direktör Okan Buruk yönetiminde daha iyi performans sergileyeceğine inanan sarı kırmızılı yönetim, istediği düzeyde teklif gelmezse golcü futbolcuyu bırakmayacak. 

10 TEMMUZ'A KADAR 4 MİLYON DOLAR ÖDEMEK ZORUNDALAR

10 Temmuz’a kadar Zamalek kulübüne 4 milyon dolar ödeyip oyuncunun bonservis problemini de ortadan kaldıracak olan sarı kırmızılılar, Mısırlı futbolcu konusunda, Avrupa’dan gelecek tekliflere göre hareket edecek.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Mostafa Mohamed’in, Galatasaray’da daha iyi performans sergileyip olumlu işlere imza atacağına inanan sarı kırmızılılar, istedikleri düzeyde teklif gelmezse golcü futbolcuyu bırakmayacak.

İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Özellikle Toulouse’un 2 aydır kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki için Galatasaray, 10 milyon Euro’nun altında bir rakama masaya oturmayı düşünmüyor.

40 MAÇ 8 GOL 5 ASİST

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 40 resmi maçta forma giyen Mostafa Mohamed, 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Mısırlı futbolcu ülkesinin milli takımında 21 maçta görev aldı ve 4 gollük katkı verdi. Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 6.50 milyon euro olarak gösteriliyor.

Galatasaray Okan Buruk transfer bonservis futbol spor Mostafa Mohamed