Galatasaray'ın Molde karşısındaki ilk 11'i belli oldu!

TAKİP ET

Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında temsilcimiz Galatasaray, Norveç ekibi Molde'yi ağırlayacak. Mücadelede ilk 11'ler belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanş maçında Galatasaray, Norveç temsilcisi Molde'yi ağırlamaya hazırlanıyor. RAMS Park Stadyumu'nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi yönetecek olan isim ise Polonyalı hakem Szymon Marciniak olacak. Marciniak'ın yardımcıları ise Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik olarak görev yapacak.

GALATASARAY 3 ÖN ELEME OYNADI

Geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonu olmasına rağmen ülke sıralamasından dolayı UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ikinci eleme turundan başlayan Galatasaray, bu turda Litvanya temsilcisi Zalgiris'ı, üçüncü eleme turunda ise Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'yı eleyerek play-off turuna ulaştı.

ASLAN AVANTAJLI

Sarı kırmızılı ekip, play-off turundaki rakibi Molde ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-2'lik skorla kazandı. Galatasaray, rövanş maçında da istediği sonucu alarak adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmayı hedefliyor.

EKSİKLER

Galatasaray'da cezası sona eren Torreira maç kadrosunda yer alabilecek. Zaha ve Ziyech ise UEFA listesinde olmadıkları için bu karşılaşmada sahaya çıkamayacak.

İLK 11'LER

Galatasaray; Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Molde; Karlstrom, Haugan, Bjornbak, Ellingsen, Knudtzon, Mannsverk, Kaasa, Breivik, Haugen, Brynhildsen, Eikrem.