Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı: Okan Buruk'tan 11 isme kesik!

TAKİP ET

Galatasaray, ikinci etap Avusturya kampının kadrosunu açıkladı. 4 günlük kamp kadrosunda 11 isim yer almadı. İşte o isimler...

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya gidecek Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu.

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışmaları için bugün tekrar Avusturya’ya gitti. Sarı-kırmızılılar, İstanbul Havalimanı’ndan Avusturya’ya doğru yola çıktı. Cimbom, 30 Temmuz’a kadar Tirol’de antrenmanlarını sürdürecek.

11 İSİM KESİK YEDİ

Sarı kırmızılı takımda Batuhan Şen, İsmail Çipe, Işık Kaan Arslan, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Aytaç Kara, Emin Bayram, Eren Aydın, Jesse Sekidika, Emre Taşdemir ve Sacha Boey kadroya alınmadı.

KAMP KADROSU

Fernando Muslera, Okan Kocuk, Jankat Yılmaz, Berk Balaban, Leo Dubois, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Haris Seferovic, Omar Elabdellaoui, Oğulcan Çağlayan, Bafetimbi Gomis, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Alexandru Cicaldau, Abdülkerim Bardakcı, Beknaz Almazbekov, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Baran Aksaka, Yunus Akgün, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı.

2 MAÇ DAHA YAPACAK

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışması için 26 Temmuz'da tekrar Avusturya'ya gidecek ve 1 Ağustos'a kadar çalışmalarına burada devam edecek.

Sarı-kırmızılı takım 27 Temmuz'da Salernitana ile 31 Temmuz'da ise Fiorentina hazırlık maçları yapacak.

5 MAÇ İKİ GALİBİYET

Galatasaray şu ana kadar 5 hazırlık maçına çıktı. Sarı-kırmızılılar bu maçların ikisinden galip ayrıldı, birinde berabere kaldı, ikisini ise kaybetti.

Sturm Graz 2-1 Galatasaray
Galatasaray 0-1 MOL Fehervar
Galatasaray 2-0 Sigma Olomouc
Galatasaray 0-0 Pardubice
Galatasaray 2-1 Kasımpaşa

Galatasaray kamp kadrosu futbol spor