Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç yıldızını Karagümrük kaptı: Sitem dolu veda!

TAKİP ET

Galatasaray'da genç yıldızların ayrılıkları sürüyor. Sarı Kırmızılı ekip, U19'da sezonu 8 gol, 5 asistle tamamlayan Emir Tintiş, Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Pirlo genç yeteneği A takımda oynatmayı planlıyor.

Galatasaray altyapısındaki yıldız oyuncuların ayrılıkları devam ediyor. 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'ın Marsilya'ya imza atmasının ardından U19'da sezonu 8 gol, 5 asistle tamamlayan sol bek Emir Tintiş, Karagümrük'e imza attı

18 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı kulübe sitem dolu bir mesajla veda etti. Tintiş, "Şimdi sonunu hiç böyle tahmin etmediğim bir ayrılık yaşıyorum. Tek isteğim olan profesyonel kontrat talebim uzun zamandır kulübüm tarafından cevapsız bırakıldı ve herhangi bir resmi teklif tarafıma iletilmedi" ifadelerini kullandı.

SİTEM DOLU VEDA
Tintiş, veda mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Şimdi sonunu hiç böyle tahmin etmediğim bir ayrılık yaşıyorum. Tek isteğim olan profesyonel kontrat talebim uzun zamandır kulübüm tarafından cevapsız bırakıldı ve herhangi bir resmi teklif tarafıma iletilmedi. Kariyerimi de düşünmek zorunda olduğum için şimdi kalbim buruk bir şekilde sizlere veda ediyorum. Gelişimimde ve bu günlere gelmemde üzerimde emekleri bulunan hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personeline çok teşekkür ederim. Emeklerinizi asla unutamam. Kalbimde yeriniz her zaman çok farklı olacak. Hoşça kalın."

Karagümrük Kulübü'nden yapılan açıklamada,"18 yaşındaki sol bek Emir Tintiş’i renklerimize bağladık. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile U19 Elit Gelişim Ligi Şampiyonluğu yaşayan Emir Tintiş, çeşitli yaş gruplarında da birçok kez Milli formayı terletme başarısı gösterdi. Yeni transferimiz Emir Tintiş’e hoş geldin diyor, Karagümrük forması altında başarılar diliyoruz" denildi.

galatasaray emir tintiş karagümrük futbol spor transfer