Galatasaray'dan üst üste transfer bombaları

TAKİP ET

Transfer sezonunun tartışmasız en flaş ekibi olan Galatasaray arka arkaya bombaları patlatıyor. Galatasaray'ın yeni transferleri Mauro Icardi, Milot Rashica, Yusuf Demir ve Mathias Ross bu gece İstanbul'da olacak.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Galatasaray'da transferde sıcak saatler yaşanıyor.

Kadrosunu geçen seneye göre oldukça güçlendiren cimbom bu gece İstanbul'a gelecek 4 isimle birlikte adeta rakiplerine nazire yaptı.

Edinilen bilgiye göre Galatasaray'ın yeni transferleri Mauro Icardi, Milot Rashica, Yusuf Demir ve Mathias Ross bu gece İstanbul'da olacak.

GENÇ YETENEK GALATASARAY'DA

Galatasaray, bir dönem Barcelona forması da giyen Yusuf Demir ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, yönetimin yaklaşık bir aydır uğraş verdiği Yusuf Demir transferinde mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 18 yaşındaki hücum oyuncusunu 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Büyük kulüplerin gözdesi olan Yusuf Demir'in transferinde dünyanın birçok büyük kulübüyle yarışan sarı-kırmızılılar, 10 milyon Euro isteyen Avusturya ekibiyle yaptığı sıkı pazarlık sonucunda ücreti 6 milyon Euro'ya kadar indirdi ve Rapid Wien ile el sıkıştı.

19 yaşındaki futbolcu transferi tamamlamak adına bu gece 23.00 sularında İstanbul'a gelecek ve ardından 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

KANATLARA KOSOVALI TAKVİYE

Galatasaray, Norwich City forması giyen Milot Rashica için İngiliz ekibinin kapısını resmi teklifle çaldı ve 26 yaşındaki oyuncunun kiralık transferi için anlaşmaya vardı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Milot Rashica, Galatasaray'a transferini resmiyete dökmek adına 8 Eylül Perşembe günü sabah saat 04:00 sularında İstanbul'a gelecek.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Rashica'nın Norwich City ile sözleşmesi 2025'e kadar devam ediyor.

2021 yazında Werder Bremen'den Norwich'e 11 milyon euro karşılığında imza atan Kosovalı futbolcu, İngiliz temsilcisinde çıktığı 40 maçta 2 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

 

 

galatasaray transfer