Galatasaray'dan taraftarı heyecanlandıran açıklama: Alexis Sanchez ilgilendiğimiz bir oyuncu

TAKİP ET

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Timur, Alexis Sanchez için "İlgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi" dedi.

Galatasaray'da Futbol AŞ. Başkanvekili Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Timur,  Alexis Sanchez için taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

Timur, ""Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor. Alexis Sanchez, ilgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi. Böyle birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Bir pozisyon için aynı anda minimum 4-5 oyuncuyla pazarlık ederseniz eliniz kuvvetli oluyor. Çok değerli bir oyuncu ama başka oyuncular da var. Hepsiyle süreç devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Adı Galatasarayla anılan Sanchez, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Şilili yıldız geçtiğimiz sezon Inter adına çıktığı 38 resmi maçta 9 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

"ARDA TURAN AÇIKLAMASI"

Timur, "Arda Turan, çok büyük bir Galatasaraylı. Başka tanıdığı bir oyuncu için oraya geldi. Futbolcuların iknası gibi bir durum söz konusu değil. Mertens, Juventus'tan 5 milyon net teklifi vardı. Napoli'de yıllarını geçirdiği için Juventus'a gitmek istemedi. Onun dışında birçok teklif vardı Mertens'e de Torreira'ya da... 20-25 gün uğraşıyoruz ikna süreci için. Bütçemizin sınırını geçmiyoruz. Gidecekleri hesaba katmadan geçen senenin oyuncu bütçesiyle aynı seviyedeyiz. Arsenal, 18 milyon ile başlamıştı sürece. Sonra 15'e düştü. 20 gün hiç düşmedi. Arda'nın gelme durumu başka bir oyuncu ile ilgiliydi. Bu iki transfere herhangi bir dahli olmadı" dedi.

Galatasaray Alexis Sanchez