Galatasaray'da sürpriz kadın başkan adayı! Begüm Özkan kimdir?

TAKİP ET

Galatasaray'da ay sonu gerçekleştirilecek seçim öncesi adaylar netleşmeye başladı. Begüm Özkan'ın başkan adaylığını açıklamaya hazırlandığı belirtildi. Adnan Polat ve camianın önemli isimlerinin Özkan'a destek vereceği ifade edildi. Peki Begüm Özkan kimdir? Begüm Özkan ne iş yapıyor, kaç yaşında? İşte detaylar...

Galatasaray'da Burak Elmas döneminin sona ermesiyle birlikte Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu başkan adaylıklarını açıklamıştı. Sarı Kırmızılılarda Begüm Özkan'ın da adaylığını açıklamaya hazırlandığı ifade edildi. Özkan, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

Fanatik'in haberine göre Adnan Polat ve camianin önemli isimlerinin kendisine destek vereceği öğrenildi. Erdem Timur’un da listede olması bekleniyor. Özkan, dernekler yasasının kararına göre adaylığını açıklayacak.

BEGÜM ÖZKAN KİMDİR?
Avukat Begüm Özkan, Galatasaray Lisesi ve hemen ardından da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1991 senesinde TGRT ekranlarında otomobil programı yapımcılığı ve sunuculuğu görevinde bulunan Özkan, NTV ve CNN Türk’te 2000 yılına kadar görev aldı.

Aktif olarak otomobil sporları, yarış ve organizasyonlarında yer alan Özkan, 4 sene üst üste Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu olan ekipte bulundu.

galatasaray begüm özkan aday başkan adnan polat