Galatasaray'da şaşkınlık yaratan gelişme: Berkan Kutlu, Galatasaray'ı sildi

TAKİP ET

Galatasaray'da taraftarın eleştirilerinin hedefinde olan Berkan Kutlu'dan şaşırtan bir hamle geldi. Milli futbolcu, Galatasaray'ı sildi.

Transfer çalışmalarına hızla devam eden Galatasaray, son olarak Danimarkalı futbolcu Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna katmıştı.

Yeni transferin ardından milli futbolcu Berkan Kutlu'dan şaşkınlık yaratan bir hamle geldi.

GALATASARAY'I SİLDİ

Eski kulübü Alanyaspor ile adı anılan genç orta saha Berkan Kutlu sosyal medya hesabında yaptığı güncelleme ile taraftarları şoke etti.

Sosyal medya hesabındaki Galatasaray formalı profil fotoğrafını değiştiren ve profilinden Galatasaray ifadesini silen Berkan Kutlu'nun bu hareketi şaşkınlıkla karşılandı.

25 Ocak 1998'de İsviçre'de dünyaya gelen futbolcu profesyonel futbol kariyerine Monthey altyapısında adım attı. 2018'de Sion altyapısına transfer oldu. 2020'de bedelsiz bir şekilde Alanyaspor'a transferi gerçekleşti. 2021'de ise 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray ile sözleşme imzaladı.

Orta sahada forma giyen başarılı futbolcunun ağırlıklı olarak sol ayağını kullandığı biliniyor. 24 yaşındaki genç oyuncu, 6 kez A Milli Futbol Takımı'nın formasını terletti. Berkan Kutlu'nun güncel piyasa değeri ise 4.8 milyon Euro olarak göze çarpıyor.

Galatasaray Berkan Kutlu