Galatasaray'da Okan Buruk "Fatih Terim beni aradı" dedi, ne konuştuklarını açıkladı

TAKİP ET

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, imza töreninde açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in kendisini aradığını söyleyen Buruk, ne konuştuklarını açıkladı

Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Galatasaray’da teknik direktörlük koltuğuna oturan Okan Buruk, kendisini 1+1 yıllığına sarı kırmızılı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Buruk, "Fatih Terim ile görüşmeniz oldu mu" şeklindeki soruya yanıt verdi.

“FATİH TERİM BENİ ARADI”
Fatih Terim'in kendisini aradığını söyleyen Buruk, ne konuştuklarını şu sözlerle açıkladı:

“Fatih Terim benim için çok değerli, uzun yıllar beraber çalıştığımız, şampiyonluk yaşadığımız, çok büyük bir isim. Fatih Terim dün beni aradı. Hayırlı olsun dedi. Sorabileceğin her şeyi sorabilirsin dedi. Türk teknik direktörler için bir yol açtı. Biz de o yoldan ilerlediğimizi, elimizden gelenin en fazlasını yapacağımızı söyledim. Hoca yanımızda oldu. Değerli ve önemli. Bu tür bir konuşma geçti aramızda.”

Okan Buruk'un açıklamalarından satır başları şöyle:
"24 Haziran'da Galatasaray'a imza atıyorum ve oğlumun doğum günü. Baba olma duygusunu yaşadığım ve Galatasaray'a hoca olarak imza attığım gün. Oğlumun doğum günün kutluyorum. Ona güzel bir gelecek diliyorum.

Dün Florya'da bulundum. Oradaki atmosferi tekrar hissettim. Futbolcu olarak orada çok güzel günler yaşadım. 7 şampiyonluk, UEFA Kupası, Süper Kupa, 5 Türkiye Kupası. Çok güzel günler geçirdim. İnşallah bu sene de tekrar şampiyonluk yaşadığımız günler bizi bekliyor.

İnancımızı yüksek tutabiliriz, inancımız da yüksek zaten. Hep belirttim, belki de fazla da belirttim; Galatasaray’ın hocası olmak istediğimi, bu büyük bir onur ve gurur. Galatasaray'ın hocası olabilmek için elimden gelen her şeyi yapabileceğimi söyledim. Şu an dünyanın en mutlu insanlarından biriyim."

Kriter olarak şampiyonluğa uyuyoruz. Eski bir Galatasaray oyuncusu olarak. Son dönemde de Fatih Hoca ve Hamza Hoca. Şampiyonluk yaşayan hocalar. Psikolojik olarak iyi başlıyoruz, inancımızı yüksek tutabiliriz. "

okan buruk galatasaray futbol fatih terim dursun özbek