Galatasaray'da Morutan krizi: UEFA'ya şikayet ettiler!

TAKİP ET

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Olimpiu Morutan ile ilgili kriz yaşanıyor. Oyuncunun eski kulübü FCSB'nin Başkanı Gigi Becali, Sarı Kırmızılıların bonservis ücretini ödemediğini belirterek UEFA'ya şikayet etti.

Galatasaray'da sorunlar bitmiyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Morutan için sıcak bir gelişme yaşandı.

Oyuncunun eski takımı ve ülkesi Romanya'dan şoke eden bir haber geldi. Romanya basınından 'Prosport'un' haberine göre; Galatasaray'ın sezon başında bonservisiyle birlikte büyük umutlarla kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın transfer taksitlerini henüz ödemedi. Hal böyle olunca oyuncunun eski kulübü Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti.

Oyuncunun eski kulübü FCSB'nin Başkanı Gigi Becali yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Morutan'ın parasını ödemediğini belirtirken, "Galatasaray'dan para beklemekten bıktım, ve Türkleri UEFA'da dava ettim" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Morutan'ın FCSB öncesi forma giydiği Botoşani kulübü de Becali'nin bonservisten %9'luk payın hala kendilerine ödenmediği için tepki göstermiş ve dava açmıştı. Becali ise yaptığı açıklamada 'Galatasaray'dan para almadan nasıl ödeme yapabilirim?' ifadelerini kullanmıştı.

galatasaray uefa süper lig morutan transfer şikayet