Galatasaray'da Morutan krizi: Bonservis ücreti ödenmedi

TAKİP ET

Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi yaşanıyor. FCSB Başkanı Gigi Becali, Sarı Kırmızılıların Morutan'ın bonservisi için ilk taksiti yatırmadığını söyledi. Becali, 700 bin euroluk ödemenin derhal yapılmasını istedi.

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray’da problemler bitmiyor. Sarı Kırmızılıların, 3 milyon 500 bin Euro ücretle transfer edilen Morutan'ın Kasım ayında FC Steaua Bükreş kulübüne ödemesi gereken 700 bin Euro’luk ilk taksiti göndermediği belirtildi.

FC Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, ödemenin gerçekleşmediğini öne sürerek “Şu ana kadar Galatasaray’dan para almadım. İlk taksitimi bir an önce almak istiyorum. Türkler ile FIFA’ya gitmek istemiyorum” diye konuştu.

Becali, “Kasım ayında 3 milyon 500 bin Euro’nun ilk taksiti olan 700 bin Euro’yu ödemek zorundaydılar” ifadelerini kullandı.

600 BİN EURO DAHA
Haberde, Galatasaray’ın Olimpiu Morutan için FC Steaua Bükreş kulübüne ödemesi gereken taksitlerin, 2021 yılının kasım ayında 700 bin Euro, 2022 yılının mart ayında 750 bin Euro, 2022 yılının eylül ayında 900 bin Euro ve 2023 yılının ocak ayında 1 milyon 150 bin Euro olduğu öne sürüldü.

Ayrıca Olimpiu Morutan 15 karşılaşmada forma giydiği için Galatasaray’ın FC Steaua Bükreş’e 600 bin Euro daha ödemesi gerektiği iddia edildi.

galatasaray morutan bonservis olimpiu morutan fcsb gigi becali burak elmas