Galatasaray'da Fatih Altaylı için karar verildi

TAKİP ET

Galatasaray'da eski başkan Mustafa Cengiz tarafından ihraç edilen Fatih Altaylı hakkında karar verildi. Sarı Kırmızılıların mali genel kurulunda sabaha karşı yapılan oylamada Fatih Altaylı'nın cezası kaldırıldı.

Galatasaray Kulübünde Mustafa Cengiz başkanlığındaki eski yönetim kurulu, 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında idari ve denetle kurulu bağlamında ibra edilmezken,  üyelikten çıkarılan ve ceza alan isimlerle ilgili karar da sabaha karşı verildi.

Spor programında Mustafa Cengiz'i ağır sözlerle eleştirdiği için Galatasraay'dan ihraç edilen Fatih Altaylı'nın disiplin cezası kaldırıldı. İhraç kararının onaylanmaması üzerine Fatih Altaylı olay teşekkür konuşması yaptı. Altaylı, "Mustafa Cengiz ve saz arkadaşlarının hukuksuz ihraç kararını onaylamayan kuruluma teşekkür ediyorum" dedi.

Altaylı, "Mustafa Cengiz ve saz arkadaşlarının verdiği hukuksuz ihraç kararını onaylamayarak, Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyeliğimi sürdürmeme imkan sağlayan genel kurulumuza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Altaylı dışında, Serdar Eder, Barış Cenk Akkaya, Bülent Kankavi, Nurhan Dayı, Serdar Dinçbaylı'nın da cezaları kaldırıldı. 

galatasaray fatih altaylı mustafa cengiz burak elmas ihraç