Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk takımın başına aynı hocayı istiyor

TAKİP ET

Galatasaray'da seçime sayılı günler kala başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün teknik direktör konusundaki kararları belli oldu. İki başkan adayı da seçilmesi halinde Okan Buruk'u takımın başına getirecek.

Galatasaray'da fiilen sona eren Burak Elmas dönemiyle birlikte seçimlere sayılı günler kaldı. 30 Nisan'da yapılacak seçimde Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk yarışacak.

Seçimler öncesinde Sarı Kırmızılıların yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu.  Domenec Torrent ile yola devam edilmemesi neredeyse kesinleşirken, Okan Buruk ismi gündemin zirvesine oturdu.

İki başkan adayı da Domenec Torrent ile yola devam etmeyeceğinin sinyallerini daha önce vermişti. 

OKAN BURUK'UN GÖNLÜ GALATASARAY'DA
Sabah'ın haberine göre; iki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk'ün de aklında bu zorlu görev için Okan Buruk'u düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hazır olduğunu ve Galatasaray'a seve seve dönebileceğini söylemişti.

Çalıştığı tüm takımlara yaptığı dokunuşlarla övgü toplayan Buruk, 2017-18'de kısıtlı bütçeyle Akhisar'da Galatasaray ve Fenerbahçe'yi eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmıştı. Başakşehir'de ise 2019-20 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu elde ederek büyük ses getirmişti.

galatasaray okan buruk torrent eşref hammacıoğlu metin öztürk futbol spor teknik direktör seçim