Galatasaray'da 'Donk, idmanı boykot etti, maçlara çıkmak istemiyor' iddiası!

TAKİP ET

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün medyaya düşen ve kulüp tarafından yalanlanan "Donk'un seks partilerinden bıktık" haberinin ardından Surinamlı futbolcunun idmanı boykot ettiği ve maçlara çıkmak istemediği öne sürüldü.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Fatih Terim, Ryan Donk ve sarı-kırmızılı futbolculara yönelik, "Donk'un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst idman yapmıyor. Fatih Terim bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a" dediği iddiaları, salı günkü "Şereflerini hatırlasınlar" sözleriyle birleşti. Donk’un idmanı boykot ettiği ve maça çıkmak istemediği öne sürüldü.

Sözcü gazetesinin haberine göre; Ryan Donk'un, ligde kalan maçlarda da oynamak istemediği öne sürüldü. Diğer oyuncular da arkadaşlarına destek için boykot kararı aldı. Bu tarihi protestoyu bir kez daha Fatih Terim engelledi. Hatırlanacağı gibi tecrübeli çalıştırıcı salı günkü idman boykotunu da araya girerek engellemişti.

Galatasaray yönetimi, büyük ses getiren iddiaları yalanlamayı seçti ancak açıklama saatler 17.41'i gösterirken yapıldı. Söz konusu haber, sabah saatlerinden itibaren özellikle sosyal medyada büyük tepkiler almıştı. İftira olduğu vurgulanan haberin, "Mustafa Cengiz'i itibarsızlaştırma çabası" olduğu vurgusu yapıldı.

mustafa cengiz donk galatasaray fatih terim futbol spor