Galatasaray'da başkan adaylarından Domenec Torrent kararı: Akıbeti belli oldu

TAKİP ET

Galatasaray'da Burak Elmas döneminin sona ermesiyle birlikte teknik direktör Domenec Torrent'in akıbeti merak konusuydu. Adaylar Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, Torrent hakkında kararını verdi. İki başkan adayının seçilmeleri durumunda İspanyol teknik adamla yolları ayıracağı ifade edildi.

Galatasaray'da 30 Nisan 2022’de gerçekleştirilecek seçimlerde başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, 14 maçta 1.07 puan ortalaması ile tarihin en başarısız teknik adam performansına imza atan Domenec Torrent hakkında kararını verdi.

Spor Arena'dan Ali Naci Küçük'ün haberine göre Sarı kırmızılılarda yeni başkan kim olursa olsun Domenec Torrent ile yollar ayrılacak. Ancak bu sezon İspanyol teknik adam ile tamamlanacak. Daha sonra 1.5 milyon euroluk tazminatının indirilmesi için pazarlık masasına oturulacak.

HEDEF: ANLAŞMA
Sezonun bitimi ile birlikte başkanlık yarışını Metin Öztürk ya da Eşref Hamamcıoğlu ikilisinden hangisi kazanırsa İspanyol çalıştırıcı ile lig sona erdikten sonra masaya oturacak.

2022-23 sezonu için de kontratı ve 1.5 milyon euroluk tazminatı bulunan Torrent ile sözleşme feshi yerine alacağı rakamda indirime gitmesi için uzlaşma yoluna gidilecek.

galatasaray torrent başkan adayı seçim teknik direktör süper lig futbol spor