Galatasaray'da 4 isim Avrupa'nın radarında: Yüksek bonservisle satılabilirler

TAKİP ET

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da yeni sezon öncesi takımdaki birçok oyuncuya ilgi artıyor. Sarı Kırmızılıların kapısı 4 isim için yaz aylarında sık sık çalacak.

Süper Lig'de Ankaragücü'nü mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da performansıyla dikkat çeken oyuncuların talipleri artıyor.

Sacha Boey, Victor Nelsson, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu bu isimler arasında öne çıkıyor. Ayrıca, kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi ve Milot Rashica'ya da birçok kulüp ilgi gösteriyor.

Nelsson'un sözleşmesinde 25 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunuyor. Boey ise İngiltere ve Fransa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor. Torreira'nın ise İtalyan kulüplerinin ilgisini çektiği biliniyor.

Teknik direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, yeni sezon kadrosunda bu üç oyuncunun kalmasını planlıyor. Ancak, yüksek teklifler gelmesi durumunda oyuncuların ayrılmasına izin verilebilir.

Icardi ve Rashica, Galatasaray'da kalmak istediklerini yönetimle paylaştı. Erden Timur, Icardi için PSG ile ve Rashica konusunda da Norwich City ile görüşmelerini sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, gelecek sezon öncesinde sol bek, iki orta saha, bir stoper ve bir forvet takviyesi yaparak kadroya 5 yeni isim eklemeyi planlıyor.

Galatasaray