Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan gazeteci Tahir Kum'a sert tepki!

TAKİP ET

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kendisi ve başkan yardımcısı Rezan Epözdemir hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Tahir Kum'a sert bir yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, GS TV'de açıklamalarda bulundu. Yayında, TFF'nin Marcao'ya verdiği 8 maçlık ceza ve Oğulcan Çağlayan ile Rizespor meselesi konuşuldu. Ancak yayının ardından Başkan Elmas, kendisi ve yardımcısı hakkında paylaşım yapan gazeteci Tahir Kum'a çok sert bir yanıt verdi.

Elmas, Oğulcan Çağlayan için Rizespor'la yapılan anlaşmanın sözleşmesinde "Galatasaray, Tahkim Kurulu ile ilgili yaptığı suç duyurusundan vazgeçecektir" maddesinin yer aldığını ve bu yüzden Rizespor ile anlaşmadıklarını söyledi.

Elmas'ın açıklamasının ardından, Hürriyet Gazetesi Yazarı Tahir Kum'dan Başkan Burak Elmas ve Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e yanıt geldi.

TFF’ye yakınlığıyla bilinen Tahir Kum, paylaşımında "Sn Burak Elmas ve Sn Rezan Epözdemir'in Oğulcan ve Marcao konusunda 'senaryolarının' çökmesi an meselesidir. Tıpkı Sn.Epözdemir'in; Tahkim'in son Oğulcan kararıyla ilgili, 'oy birliği' konusundaki 'senaryosunun' aynı toplantıda kendisine gelen bilgi notuyla çökmesi gibi" ifadelerini kullandı.

Tahir Kum'un bu paylaşımına Galatasaray Başkanı Elmas sert tepki gösterdi.

Elmas, "Türk Futbolunun geleceğini kendi çıkarları uğruna heba etmekten çekinmeyen zihniyetin temsilcilerinin rahatsızlıklarını anlayabiliyoruz!" ifadelerini kullandı.

İşte ikilinin paylaşımı şu şekilde;

burak elmas tff galatasaray rizespor oğulcan engin tahir kum