Galatasaray'a piyango vurdu: Lyon'dan Kerem Aktürkoğlu'na büyük teklif!

TAKİP ET

Performansıyla göz dolduran Kerem Aktürkoğlu, Fransa ekiplerinden Lyon'un transfer listesine girdi. Galatasaray'dan transfer için yazı beklediği belirtilen Lyon, Aktürkoğlu'na 20 milyon Euro bonservis ödemeye hazır.

Süper Lig'de zirvenin çok uzağında kalan ama Avrupa Ligi'nde namağlup olarak ilerleyen Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Takımın konumuna rağmen performansıyla beğeni kazanan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa devlerinin transfer listesine girdi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında NEF Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Beşiktaş mücadelesini izlemeye gelen Olympique Lyon direktörü Vincent Ponsot, takibinde olduğu Kerem Aktürkoğlu'nda karar kıldı. 

Sport'un haberine göre Olympique Lyon direktörü Vincent Ponsot'un raporu doğrultusunda Lyon yöneticileri, Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır. Kerem'i kadrolarına katmak isteyen Fransızlar, Galatasaray ile pazarlığa oturmak için yaz transfer sezonunu bekliyor.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARI İZLEDİ
Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan dev derbide Lyonlular'ın izlediği tek oyuncu Kerem Aktürkoğlu değildi. Vincent Ponsot, Beşiktaşlı oyunculardan Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu hakkında da fikir sahibi olmak için mücadeleyi izledi. Zorlu karşılaşmada Kerem ve Rıdvan goller atarken, kaleci Ersin'in de kritik kurtarışları, Fransızları etkiledi.

 

galatasaray kerem kerem aktürkoğlu lyon futbol bonservis transfer