Galatasaray'a Luis Campos'tan kötü haber: "İmza atmayacağım" dedi

TAKİP ET

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın Ocak ayında İstanbul'a getirdiği Luis Campos'tan kötü haber geldi. Campos, danışmanlık için sözleşme imzalamayacağını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın daveti ile 19 Ocak'ta İstanbul'a gelen ve danışmanlık yapması planlanan 57 yaşındaki Portekizli sportif direktör Luis Campos'tan kötü haber geldi.

Campos, Sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayacağını söyledi.

Campos, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Maalesef kulüp içinde var olan istikrarsızlık ve belirsizlik yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu nedenle gelecek sezon için yaptığımız detaylı planlamada öngörülen adımları atabileceğimiz koşulların oluşamadığını düşünüyorum. Benim çalışma metodolojim çok açık ve nettir ancak bu büyük kulüp için belirlediğimiz büyük hedeflere ulaşmak için yok sayamayacağım bazı kısıtlar oluştu. Bu nedenle detaylı planlamamıza ve doğal olarak görevime devam etmek için gereken koşullar oluşmamıştır."

SPORTİF DİREKTÖR ÖNERMİŞTİ
Burak Elmas'ın danışmanı olarak görev yapan Campos, Galatasaray'da sportif direktörlük görevi için Pasquale Sensibile'yi önermiş ve Sensibile Sarı-kırmızılı takımda göreve başlamıştı.

galatasaray luis campos imza sponsor