Galatasaray'a derbi öncesi Morutan'dan kötü haber

TAKİP ET

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'a derbi öncesi kötü haber. Genç yıldız Olimpiu Morutan sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Milli ara sonrası Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan idman raporunda milli takımdan dönen futbolcularla ilgili bilgi verildi.

2022 Dünya Kupası'na gitme hakkı elde edemeyen Romanya'da Alexandru Cicaldau milli görevden döndü ve bugünkü antrenmanda takımla çalıştı.

Romanya'nın Liechtenstein ile oynadığı maçın ardından sağ üst arka adale grubunda ağrı hisseden Olimpiu Morutan antrenmanda yer almadı. Genç oyuncunun idman programı hakkında değerlendirme gerçekleştirilecek tetkiklerden sonra yapılacak.

Milli takımlarından davet alan Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Kaan Arslan, Bartuğ Elmaz, Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed de antrenmanda yer almadı.

 

galatasaray morutan fenerbahçe süper lig