Gaga Bulut ismiyle tanınan sosyal medya yayıncısı tutuklandı

TAKİP ET

Sosyal medyada "Gaga Bulut" ismiyle tanınan yayıncı Bulut Altuğ, gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi olarak; fenomenin bir sosyal medya uygulamasında kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, videolardaki kişilere de görsellerin kaldırılması için para karşılığı şantaj yaptığı suçlaması gösterildi.

Sosyal medyada "Gaga Bulut" ismini kullanan Bulut Altuğ isimli sosyal medya yayıncısı gözaltına alındı.

Altuğ'un evinde yapılan aramada, 500 bin liralık altın ele geçirildiği belirtildi.

ŞANTAJ YAPTIĞI TESPİT EDİLDİ

Söz konusu yayıncının Instagram kullanıcısını takibe alan çalışmalarını sürdüren ekipler, kamuoyunda ’Gaga Bulut’ takma adıyla bilinen sosyal medya yayıncısı Bulut Altuğ’un (26) bir sosyal medya uygulaması üzerinden kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, elde ettiği görsellerde yer alan kişilere de görsellerin kaldırılması için şantaj yaptığını tespit etti.

500 BİN LİRA DEĞERİNDE ALTIN VE PARA

Polis ekipleri, Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme Veya Ele Geçirmek, Şantaj suçlarından bugün şüpheliye ait adrese operasyon yaptı. Gaga Bulut takma adlı Bulut Altuğ, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, adreste yapılan aramalarda, çelik kasa içerisinde suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 500 bin lira değerinde altın ve para ele geçirildi.

gaga bulut tutuklama