Futbolcu Ivan Torres'in eşi, konserde başından vurularak öldürüldü

TAKİP ET

Paraguay takımlarından Olimpia'da forma giyen Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda, gittikleri konserde çıkan silahlı çatışmada başından vuruldu. Aranda, hastanede hayatını kaybetti.

Paraguay'ın Olimpia takımında forma giyen Ivan Torres ve eşi Cristina Vita Aranda, konser sırasında çıkan çatışmanın ortasında kaldı. 

Çatışmada mermilerden biri Ivan Torres'in eşinin başına geldi. Hemen hastaneye kaldırılan Cristina Vita Aranda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polis raporlarına göre Cristina Vita Aranda'nın yanında bir erkeğin daha öldüğü öğrenildi. İki uyuşturucu çetesinin çatışmasından çıkan kavganın sonucunda gerçekleşen olayda 4 kişi de yaralandı. Yaralananların arasından bir kişinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

Ayrılık aşamasında oldukları bilinen çift konserde birlikte vakit geçirip aralarını düzeltmek için bir organizasyona katıldılar. Ivan Torres eşinin ölüm haberini aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "O öldüğünde hala karı-kocaydık. Aramızdaki sorunları düzelteceğimize inanıyorduk. Bu zor günümde bana destek olan aileme, takım arkadaşlarıma ve eski takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

konser futbolcu ıvan torres futbol silahlı çatışma paraguay