Fuat Ergin Sagopa Kajmer'i dini konuları üzerinden eleştirdi

TAKİP ET

Fuat'tan Sagopa'ya: 'Önce Allah'ı inkar etti sonra tarikatlara katıldı. Japonya'daki depremleri bile Müslüman olmamalarına bağlıyordu. Sonra yine ateist oldu.'

Katıldığı bir programda Sagopa Kajmer’in dini anlamdaki dönüşümünü eleştiren rap müzik sanatçısı Fuat Ergin “Bunca yıl Allah diyorsun sonra çıkıp ateist olduğunu açıklıyorsun” diyerek kendisine tepki gösterdi.

Fuat Ergin katıldığı programda “Sagopa’yı neden tarikatçılıkla suçluyordun?” sorusuna “Tarikatlara katıldı, önce Cübbeli Ahmet Hoca’nın dizinin dibinde oturdu. Başta zaten ateistti Ceza’yla kavga ediyordu sen niye Allah’a inanıyorsun diye ona sövüyordu. Ondan sonra birden bir baktık Allah namaz demeye başladı. Japonya’da depremler oluyor neden çünkü onlar puta tapıyor diye ses kayıtları var bende inanılır gibi değil. Sonra tarikatların pervane suyuna giriyor."

"AKP KONSERLERİNDEN YÜRÜDÜ"

"Oradan AKP’nin gençlik kolları konserleri, AKP konserleri falan oradan yürüyor. Bundan dört beş sene önce nasıl kafasının tası attıysa ben ateistim diyor. Allah’a dön sonra Allah’tan dön çok utanç verici değil mi? Ben utanırım, bunca yıl Allah diyorsun, insanlara yoga yapmayın namaz kılın diyorsun, sonra yılbaşı kutlamayın diyorsun. Sonra çıkıyorsun ateist olduğunu açıklıyorsun.” cevabını verdi.