Fransa Marsilya'da skandal görüntüler: Terör örgütü PKK paçavralarıyla yürüyüp, slogan attılar'

TAKİP ET

Fransa'nın Marsilya kentinde çekilen skandal görüntüler gündem oldu. PKK'lı teröristler, bebek katili Öcalan'ın paçavralarıyla yürüyüp sloganlar attı.

Avrupa'da terör örgütü PKK'nın faaliyetleri sürüyor. Fransa'nın en büyük ikinci kenti olan Marsilya'da çekilen skandal görüntüler gündem oldu.

Vitrolles bölgesindeki Griffon Parkı'nda bir araya gelen PKK'lı terörsitler, bebek katili Öcalan'ın fotoğrafı ve örgüt paçavralarıyla sloganlar atarak yürüdü.

29 Mayıs Pazar günü gerçekleşen ve "Festival" adı altında toplanan yüzlerce terörist halaylar çekti.

PKK'lı teröristlerin etkinliğine Fransa hükümetinin ve devlet yetkililerin sessiz kaldığı görüldü. ODTÜ'DE DE YÜRÜDÜLER!
ODTÜ'de her yıl düzenlenen Devrim Yürüyüşü sırasında bir grup, terör örgütü PKK lehine sloganlar atıp, örgüt kurucuları arasında yer alan Mazlum Doğan'ın fotoğrafını taşımıştı.

26 Mayıs'ta çekilen görüntülerin ardından Emniyet güçleri 16 kişiyi gözaltına alırken, bunlardan ikisinin öğrenci olduğu belirtilmişti.

ODTÜ'de skandal görüntüler, terör örgütü PKK mensupları sözde Kürdistan sloganları ve terörist fotoğraflarıyla yürüyüş yaptı

pkk terörist terör örgütü fransa marsilya