Fransa'da taraftar ayaklandı: PSG'li taraftarlardan Messi ve Neymar'a küfürlü tezahürat

TAKİP ET

PSG'nin en büyük taraftar gruplarından Ultras, kulüp binası önünde toplanarak Neymar ve Messi'ye küfürlü tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar iki ismin takımdan gitmelerini istedi.

Fransa'nın önde gelen futbol kulüplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) en büyük taraftar gruplarından Ultras, kulüp yönetimine ve takımın yıldızları Lionel Messi ve Neymar'a karşı küfürlü tezahüratlar yaptı.

Arjantinli süperstarın izinsiz bir şekilde Suudi Arabistan'a gittiği için iki hafta süreyle kadro dışı kaldığı yönündeki haberlerin ardından taraftarar, "Messi, or*spu çocuğu!" sloganı attı.

Grup, kulüp binası önünde uzun süre sloganlar atarak eylem yaptıktan sonra Neymar'ın yaşadığı evin önüne gitti. Burada da Brezilyalı yıldıza ağza alınmayacak küfürlerle 'takımdan git' mesajı vermeye çalışan taraftarlar, olaylar büyümeden dağıldı. Olaylar Fransa'da büyük yankı uyandırdı.

PSG'DEN TEPKİ: "EYLEMLERİ KINIYORUZ"

PSG yönetimi konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada, "Küçük bir grup taraftarın aşağılayıcı eylemlerini kınıyoruz. Konu ne olursa olsun, bu davranışlar kimseyi haklı çıkaramaz" ifadelerine yer verdi.

Bu olayların ardından Neymar, "PSG küçük kulüp" şeklinde bir paylaşımı sosyal medyada beğenerek protestolara cevap verdi.

Fransız basını ise, bu olaylar sonrasında Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin oldukça öfkelendiğini ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılmayacağının kesinleştiğini bildirdi.

Messi Neymar