Finlandiyalı kadınlardan Sanna Marin'e destek videosu

TAKİP ET

Finlandiya'nın 36 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin'in katıldığı bir partide dans ettiği görüntüler gündem oldu. Marin'in dans görüntüleri konuşulmaya devam ederken, Finlandiyalı kadınlar destek amaçlı, Başbakan Marin'i etiketleyerek parti yaptıkları videolarını yayınlamaya başladı. O anlar böyle kaydedildi.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, katıldığı bir partideki dans ettiği anların görüntüleri nedeniyle gündem oldu. 36 yaşındaki Marin'in, nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen partideki görüntülerde alkol alıp dans ettiği görülüyor. Medyaya sızan görüntüler Finlandiya'yı ikiye böldü.

Marin'in ülkesine karşı sorumlulukları varken partiden partiye koşması eleştirildi. Ancak kimileri ise Finlandiya Başbakanı'nı ülkesinin işlerinden kendine zaman ayırdığı için takdir etti.

"MARİN'E DESTEK AMAÇLI KADINLARDAN VİDEO"

Finlandiya'nın 36 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin'in arkadaşlarıyla şarkı söyleyip dans ettiği videosu ortaya çıkmış ve ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Marin, uyuşturucu testi yaptırmıştı.

Marin'in dans görüntüleri konuşulmaya devam ederken, Finlandiya'da kadınlar, Başbakan Sanna Marin'i etiketleyerek parti yaptıkları videolarını yayınlamaya başladı. Videolar, Marin'e destek olma amacı taşıyor.

sanna marin finlandiya başbakan dünya gündem parti