Finlandiya Başbakanı'ndan partide dans ettiği görüntüler hakkında açıklama

TAKİP ET

Finlandiya'nın 36 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin'in katıldığı bir partide dans ettiği görüntüler gündem oldu. Marin'in görüntüleri Finlandiya'yı ikiye bölmüştü, iddiaları reddererek açıklamalarda bulundu. Marin, "Arkadaşlarımla bir gece geçirdim. Parti yaptık, yeterince çılgındı, evet" dedi.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, katıldığı bir partideki dans ettiği anların görüntüleri nedeniyle gündem oldu.

36 yaşındaki Marin'in, nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen partideki görüntülerde alkol alıp dans ettiği görülüyor. Medyaya sızan görüntüler Finlandiya'yı ikiye böldü.

Marin'in ülkesine karşı sorumlulukları varken partiden partiye koşması eleştirildi. Ancak kimileri ise Finlandiya Başbakanı'nı ülkesinin işlerinden kendine zaman ayırdığı için takdir etti.

"PARTİ YAPTIK, YETERİNCE ÇILGINDI"

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in arkadaşlarıyla yaptığı bir ev partisi sosyal medyada gündem oldu. Marin, olayla ilgili açıklama yaparak “uyuşturucu madde kullanmadığını” ve “tamamen yasal şeyler yaptığını” söyledi.

Arkadaşlarıyla partiye katılmasının yanlış olmadığını belirten Marin, “Görüntüler kamuoyuna yansıdığı için hayal kırıklığı yaşadım. Arkadaşlarımla bir gece geçirdim. Parti yaptık, yeterince çılgındı, evet.” şeklinde konuştu.

Euronews’in aktardığına göre; Başbakan Marin Finlandiya medyasına yaptığı açıklamalarda, “Uyuşturucu madde etkisi altında değildim, alkolden başka hiçbir madde kullanmadım. Dans ettim, şarkı söyledim, partiledim ve tamamen yasal şeyler yaptım.” ifadelerini kullandı.

Marin'in işte o videosu:

 

finlandiya başbakan sanna marin parti gündem gündem