Filenin Sultanları'nı hedef alan İhsan Şenocak'a destek Cübbeli Ahmet ve Mehmet Boynukalın'dan geldi!

TAKİP ET

Tokyo Olimpiyatları'nda Çin'i 3-0 yenerek büyük bir başarı elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı hedef alan İhsan Şenocak'a destek Cübbeli Ahmet ve eski Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın'dan geldi. 

Gerici açıklamaları ile bilinen ilahiyatçı İhsan Şenocak, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda Çin’i 3-0 mağlup ederek büyük bir başarı kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı hedef alan bir paylaşım yapmıştı. 

Şenocak paylaşımında, “İslamın Kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin SUTANISIN; sen "burnunu göstermekten utanan" ANALARIN EVLADISIN. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına "sultan" demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da SENSİN!” ifadelerini kullanmıştı. 

Bu paylaşımdan sonra Şenocak’a birçok tepki yağdı.

İhsan Şenocak’a destek ise Cübbeli Ahmet ve eski Ayasofya imamı Boynukalın’dan geldi. 

Cübbeli Ahmet, Twitter hesabından #İhsanŞenocakYalnızDeğildir etiketini kullanarak “İhsan Hoca hakkı söylüyor” paylaşımını yaptı. 

Laiklik karşıtı ve kadınları hedef alan söylemleri ile tepki çeken eski Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın ise Şenocak’a “Tesettür Allah’ın emri, Müslüman kadının vakarı, İslam'ın şiar ve sembolüdür. Maraş gibi bir çok yerde İstiklal savaşımız tesettüre yapılan saldırı sebebiyle başlamıştır. Allah’ın emrini hatırlatan hocalar ve #İhsanŞenocakYalnızDeğildir” sözleri ile destek verdi.

filenin sultanları voleybol türkiye milli kadın voleybol takımı olimpiyatlar çin