Feyyaz Şerifoğlu, Kanal D'nin haber spikeriyle aşkını ilan etti

TAKİP ET

Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerindeki rolleriyle ünlenen Feyyaz Şerifoğlu, haber spikeri Merve Dinçkol ile aşk yaşamaya başladı. İkili, aşklarını sosyal medyadan itiraf etti.

O Ses Türkiye yarışmasına katıldıktan sonra Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı karakterlerle ünlenen Feyyaz Şerifoğlu, ünlü spikerle aşk yaşamaya başladı.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol aşk paylaşımı yaptı. Kanal D Ana Haber spikeri Dinçkol sevgilisiyle ilk kez pozunu paylaşarak şunları yazdı:

"Varlığınla tüm kalbime dokunan benzersiz güzellikte bir ruhsun sen. İyi ki varsın mutlu yılların olsun. Beraber nice ilklere, maceralara, güzel anılara. Seni seviyorum."

Dinçkol'un paylaşımını alıntolayan Şerifoğlu ise "Ben de seni çok..." notunu düştü.

MERVE DİNÇKOL KİMDİR

Merve Dinçkol, 6 Şubat 1986 yılında İstanbul, Kadıköy'de dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Dinçkol, stajını Beinsport kanalında tamamladı.

Ünlü sunucu, eğitim gördüğü sırada Başkent İletişimde sunuculuk ve spikerlik dersleri aldı. Meslek hayatına Ulusal Kanal'da başladı. Dinçkol, editörlük ve muhabirliğin ardından sunuculuk yapmaya başladı. Ulusal Kanal'da haber bülteni sunan Dinçkol, sonrasında Bugün TV'de çalıştı.Bugün TV'den ayrılan Dinçkol, Milliyet'te Öykü Cengiz ile program hazırladı. Sunucunun son durağı ise Kanal D oldu. Dinçkol, Kanal D ekranlarında Hafta Sonu Haberleri'ni sunuyor.

Bir dönem adı Ata Demirer ile aşk dedikodularına karışan Merve Dinçkol, şimdilerde Feyyaz Şerifoğlu ile aşk yaşıyor. Ünlü sunucu, 1.75 metre boyunda ve 55 kilodur.

 

Merve Dinçkol Feyyaz Şerifoğlu Kanal D aşk sevgili