Fevzi İşbaşaran'dan Sedat Peker'e karakolda dayak yanıtı

TAKİP ET

Sedat Peker'in "Karakolda avukatıma dövdürdüm" dediği eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran'dan açıklama geldi. İşbaşaran kemiklerinin kırılmadığını ancak yaşanan arbedede bir polis memurunun parmağının kırıldığını belirtirken, Sedat Peker'den ricacı olan AK Partilinin de Metin Külünk olduğunu ileri sürdü.

Sedat Peker'in, "AK Partili bir isim gelip benden ricacı oldu ben de Erdoğan'ın ailesine küfrettiği için bir vekili karakolda kemiklerini kırdırdım" açıklamasından sonra sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Sedat Peker, kendisine yönelik düzenlenen operasyonun ardından Pelikancıları ve Mehmet Ağar’ı hedef alarak yayınlamaya başladığı videolarda bu sabah Eski AK Partili vekil Feyzi İşbaşaran ile ilgili bir itirafta bulunmuştu.

2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve ailesine hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İşbaşaran’ı karakolda darp ettirdiğini itiraf eden Peker çarpıcı ifadeler kullanmıştı: 

"Cumhurbaşkanımızın ailesine küfrediliyor, yardımcı olur musun diyerek bana geldiler. Şu anda kendisi yeniden AK Parti MKYK'ya girdi, sevdiğim bir hemşerimdir. Sokakta 2 kişi kavga edecek, bu vekilin tutulduğu nezarate düşecekler, orada kavga çıkıp kemiklerini kırdıracaktım. Ancak karakoldaki polisi bile ayarlayamadılar. Ben de bunun üzerine yakın dövüş eğitimi almış avukatımı karakola göndererek o milletvekilinin kemiklerini kırdırdım."

Sedat Peker: Eski AK Partili vekil Feyzi İşbaşaran'ı darp ettirdim


FEYZİ İŞBAŞARAN: PEKER'E GİDEN İSİM METİN KÜLÜNK
Feyzi İşbaşaran sosyal medya hesabı üzerinden Sedat Peker’in kendisine yönelik söylemlerine sert tepki gösterdi. İşbaşaran, Peker’in muhatabının kendisinin değil Erdoğan, Mehmet Ağar, Korkut Eken ve Peker’i yıllarca kullandığını iddia ettiği polis teşkilatı olduğunu belirtirken “Sen benim muhatabım değilsin ama videoda adım geçtiği için bir iki şey yazmak istedim” ifadelerini kullandı.

İşbaşaran ayrıca Peker'e giden AK Partili ismin de Metin Külünk olduğunu öne sürdü:

"Sen nasıl bir delikanlısın ki; Bir AKP milletvekili (Metin Külünk), parti teşkilatı ve polisle anlaşarak bir tetikçini gönderip gözaltında elleri kelepçeli birine saldırıyorsun? -Benim kemiklerim falan kırılmadı ama bir polisin parmağı kırıldı, o polise üzüldüm.""

Peker, eski AK Partili Milletvekili Fevzi İşbaşaran'ı karakolda darp ettirdiğini ve İşbaşaran’ın kemiklerini kırdığını söylemesine ilişkin İşbaşarın, “Benim kemiklerim falan kırılmadı ama bir polisin parmağı kırıldı, o polise üzüldüm.” Yanıtını verdi. 

Meral Akşener'den Sedat Peker yorumu: İddialar çok vahim, ortaya çıkanlar tam bir rezalet



“TÜRKİYE’DE POLİS OLMADAN MAFYA OLMAZ”
Peker’in kendisine yönelik söylemlerinin ardından sert yanıtlar veren İşbaşaran, Peker’in polis ile iş birliği yaparak mafyacılık oynadığı iddiasında bulundu. “Türkiye’de polis olmadan mafya olmaz” diyen İşbaşaran, Peker hakkında “Polisin kanatları altında yıllarca çetecilik faaliyetlerinde bulundun, sana mafya da denilmez. Mafyanın, İtalya’da olduğu gibi kurumsal kimliği var, polisle, istihbarat ile iş birliği yapmaz ama sen polis işbirlikçisisin ve kullanılma süren doldu.” söyleminde bulundu.

Öte yandan Peker’in yayınladığı videoda Hakan Fidan ile ilgili söylemlerde bulunmasına İşbaşaran  “İstediğin kadar Hakan Fidan’a güzellemeler yap, seni oralarda daha fazla öttürmezler, gerisini MİT/polis abilerine anlatırsın” ifadelerini kullandı. 

Sedat Peker için adil bir yargılanma temennisinde bulunan ve “Umarım cezaevinde başına bir iş getirmezler” diyen İşbaşaran, “MİT/polis himayesinde mafyacılık oynamanın ömrü bu kadar!”dedi.

İŞTE İŞBAŞARAN'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI:

"Sen benim muhatabım değilsin ama videoda adım geçtiği için bir iki şey yazmak istedim. Senin muhatabın, hizmet ettiğin Erdoğan,Mehmet Ağar,Korkut Eken ve seni yıllarca kullanan polis teşkilatıdır. -Eşine, çocuklarına yapılanan üzüldüm ama sen de onları bırakıp kaçmayacaktın!
Sen nasıl bir delikanlısın ki; Bir AKP milletvekili (Metin Külünk), parti teşkilatı ve polisle anlaşarak bir tetikçini gönderip gözaltında elleri kelepçeli birine saldırıyorsun? -Benim kemiklerim falan kırılmadı ama bir polisin parmağı kırıldı, o polise üzüldüm.
Türkiye’de polis olmadan mafya olmaz.Polisin kanatları altında yıllarca çetecilik faaliyetlerinde bulundun,sana mafya da denilmez.Mafyanın, İtalya’da olduğu gibi kurumsal kimliği var, polisle,istihbarat ile işbirliği yapmaz ama sen polis işbirlikçisisin ve kullanılma süren doldu.
Bir de ‘Feyzi İşbaşaran beni şikayet ediyor’ diyorsun. Seni kime şikayet ettim veya ediyorum? Şikayet etmem gereken kişi ve kurumlar senin sahiplerin zaten. Erdoğan ve ailesini tehdit ediyorsun, seninle onların meselesi, beni hiç ilgilendirmez!
İstediğin kadar Hakan Fidan’a güzellemeler yap, seni oralarda daha fazla öttürmezler, gerisini Mit/polis abilerine anlatırsın Mit/polis himayesinde mafyacılık oynamanın ömrü bu kadar! Umarım adil yargılanırsın ve cezaevinde başına bir iş getirmezler."

sedat peker feyzi i̇şbaşaran