FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü iddiasının ardından montaj video yayınlandı!

TAKİP ET

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü iddia edilmişti. Ancak, Gülen'e yakın isimlerin yalanlama yapmasına rağmen dikkat çeken bir gelişme yaşandı. FETÖ'nün YouTube kanalından bir video yayınlandı. Videonun yeni değil montaj olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü öne sürülmüştü FETÖ'ye yakın Tughra Books isimli kitap yayıncı Twitter hesabından paylaştığı taziye mesajıyla ortaya atılan iddia Türkiye gündemine oturmuştu.

Tughra Books isimli hesabın paylaşımında örgütün başına Cevdet Türkyolu’nun geçeceği öne sürülmüştü.

Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ'nün başına Cevdet Türkyolu'nu getirmeye çalışıyorlar, işte tüm gelişmeler


"ÖLDÜ" İDDİASI SONRASI YAYINLANAN VİDEO MONTAJ ÇIKTI
OdaTv'nin haberine göre FETÖ’cülerden üst üste gelen yalanlamalardan sonra, FETÖ’nün Youtube kanalında dün akşam “Günah ve tevbe” başlıklı bir video yayınlandı. 

Gülen videoda, “Dünya muhabbeti istikametinde bir adım atınca, o bir adım, ikinci adımı atmanın zorlayıcı bir sebebi ve aynı zamanda bir referansıdır. Olumsuz şeylere doğru atılan her adım, ikinci yanlış adıma bir çağrıdır, bir davetiyedir” mesajını veriyordu. Videonun sonunda ise “günahı umursamamak, en büyük günahtır” deniliyordu. 

Ancak, Gülen’in bu videosu yeni değil… Dün akşam paylaşılan bu video, Gülen’in 16 Ekim 2016 tarihli 35 dakikalık videosundan montaj yapılarak hazırlandı.

Videonun ilk başlığı ise “İftiralar, Zulümler Ve Son Arzum”. Bu videoda Gülen son arzusunu “Ölüme gülerek gideceğim; son arzum sorulursa, ölmeden evvel o zalimlerin ve dilsiz şeytanların yüzlerine tükürmek isteyeceğim!..” sözleriyle açıklıyor. 

“Öldü” iddiasının ardından Gülen’in “son arzusunun” yer aldığı eski videosunun montaj yapılıp yayınlanması dikkat çekti. 

HASTALANDIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son yayınlanan videosunda “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” diyerek hasta olduğunu duyurmuştu.

28 Şubat'ta YouTube'da yayımlanan videoda Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” demişti.

fetö gülen fethullah gülen video örgüt terörist