Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ'nün başına Cevdet Türkyolu'nu getirmeye çalışıyorlar, işte tüm gelişmeler

TAKİP ET

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen bazı gruplar Gülen'in öldüğünü duyurdu. Grupların ortak bir mesaj paylaşarak Cevdet Türkyolu'nu örgütün başına geçirmek istemeleri dikkat çekti. Örgüte yakın isimlerden olan Fuat Baran ise Gülen'in öldüğü haberlerini yalanladı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü iddia edildi. 

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Gülen'in bir süredir sağlık sorunları yaşadığı belirtilirken yayınlanan ses kaydında "Ölüm" mesajı vermişti. Ses kaydının daha önce çekilip, son günlerde servis edildiği de gelen iddialar arasında. 

Gülen'in ölümüyle ilgili ise sıcak gelişme Türkiye saati ile gece yarısından itibaren başladı.

FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen sosyal medya hesaplarından eş zamanlı olarak Gülen'in vefat haberini paylaşıp, örgütün başına Cevdet Türkyolu'nun geçtiği mesajını paylaştılar. 

The Fountain, Tughra Books ve Blue Dome Press gibi örgütün kontrolünde hesaplardan eş zamanlı olarak şu mesaj paylaşıldı:




HESAPLAR ÇALINDI İDDİASI
FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Fuat Baran isimli şahıs ise ölüm iddialarını yalanlarayak, hesapların çalındığını öne sürdü. 

GÜLEN'İN YEĞENİNDEN AÇIKLAMA
Gülen'in yeğeni Kemal Gülen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Elhamdulillah herşey yolunda. Sağlı ve afiyetle hizmetlerine devam ediyor." diyerek ölüm iddialarını yalanladı. 

Hastayım diyen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'den 'ölüm' mesajı: Ses kaydı yayınladı!

fetthullah gülen öldü mü fethullah gülen gülen son durumu