Fenomen bakkal Cafer Sönmez kıskançlık krizine girdi, dehşet saçtı

TAKİP ET

İzmir'de geçtiğimiz yıllarda "Fenomen bakkal" olarak tanınan Cafer Sönmez, kıskançlık krizine girdi, dehşet saçtı. Sönmez, evinin bahçesinde gördüğü eşi G.S. ile otel işletmecisi Burak Işık'ı pompalı tüfekle vurdu. Işık hayatını kaybetti.

İzmir'in Çeşme ilçesinde market işleten ve geçtiğimiz yıllarda "Fenomen bakkal" olarak tanınan Cafer Sönmez, pompalı tüfekle dehşet saçtı. Sönmez, eşi G.S.'yi ve gizli ilişkisi olduğunu düşündüğü otel işletmecisi Burak Işık'ı pompalı tüfekle vurdu. Işık hayatını kaybederken, G.S. hastanede tedaviye alındı.

Geçtiğimiz yıllarda Çeşme Alaçatı'da kendisi ile birebir aynı ölçülere sahip olan ve en çok sorulan adreslerin yönlerini gösteren maketlerini yaptıran Cafer Sönmez, 'Fenomen Bakkal' olarak tanınmıştı. Sönmez, pompalı tüfekle dehşet saçtı, katil oldu.

Dün saat 23.00 sıralarında, iş yerini kapatıp evine dönen Sönmez, iddiaya göre eşi G.S.'yi evinin bahçesinde otel işletmecisi Burak Işık ile gördü. Sönmez, eşi G.S. ile Burak Işık'ın gizli ilişkisi olduğunu düşünerek kıskançlık krizine girdi. 

Işık ile tartışmaya başlayan Cafer Sönmez, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine evindeki av tüfeğiyle karısına ve Burak Işık'a ateş açtı. Işık hayatını kaybederken, eşi hastanede tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri Cafer Sönmez'i yakalayarak gözaltına aldı. 

cafer sönmez fenomen bakkal bakkal katil sevgili kıskançlık