Fenerbahçeli Caner Erkin, Lionel Messi'yi solladı!

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin yıllardır beklediği verimi alamadığı ve istikrar sağlayamadığı sol bek mevkii, Caner Erkin'in gelmesiyle adeta şahlandı. Fenerbahçe, Erkin'in asist yaptığı 8 maçta hiç yenilmedi. Ayrıca Caner Erkin, dünya yıldızı Lionel Messi'yi istatistiklerde solladı.

Yıllardır sol bek mevkisinde sorun yaşayan Fenerbahçe, bu sorunu Caner Erkin ile çözdü. Sarı Laciverli ekip Caner Erkin'in asist yaptığı 8 maçta hiç yenilmedi. Ayrıca 75 kilit pasla ligin en iyi ismi olan Caner Erkin, bu istatistikte Lionel Messi’yi bile geride bıraktı.

Fenerbahçe’nin 32 yaşındaki sol beki Caner Erkin hücumda yaptığı katkıyla dikkat çekiyor. Milli futbolcu, geride kalan 33 maçta 27 kez forma giyerken 8 asist yaptı. Sarı-lacivertliler bu maçlarda hiç yenilmeyip 7 galibiyet aldı, sadece Beşiktaş deplasmanından beraberlikle ayrıldı.

CANER ERKİN, MESSİ'Yİ SOLLADI
Sözcü gazetesinin haberine göre; tecrübeli sol bek son 4 maçta 15 kilit pas, 2 asist ve 18 isabetli orta ile oynadı (264 toplam pas, yüzde 80 isabet). 75 kilit pasla Süper Lig'in bu istatistikteki en iyi ismi olan Caner, Avrupa'nın 5 büyük ligi baz alındığında Messi'yi bile geride bırakarak 6. sırada kendisine yer buldu.

caner erkin messi fenerbahçe sol bek futbol spor