Fenerbahçe'ye kötü haber: Altay Bayındır için ameliyat kararı

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği maçta milli kaleci Altay Bayındır'ın forma giyememişti. Bayındır'ın sezon başından beri belindeki ağrılarla sahaya çıktığı ve ameliyat olması gerektiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada milli kaleci Altay Bayındır'ın forma giyemediği, bel bölgesindeki sakatlığının ortaya çıktığı belirtildi.

Altay Bayındır, sezon başından beri belindeki ağrılarla mücadele ediyor ve ameliyat olması gerektiği vurgulanıyor.

Son dönemde ağrıların şiddetinin artması ve oynamasına engel olması sebebiyle Altay, MKE Ankaragücü maçını da kaçırdı.

Kalecinin ameliyat zamanı henüz netleşmedi ve hafta başında karar verilecek.

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın sözleşmesini önceki günlerde uzattı. Başarılı kaleci, bu sezon sarı-lacivertli takımın kalesini 40 maçta korudu.

JESUS'TAN ALTAY AÇIKLAMASI

Jorge Jesus, maç öncesi açıklamalarında Altay Bayındır'ın sakatlığına değinerek, "Altay, bir sakatlık yaşadı. Sırt bölgesinde bir ağrı hissettiğini söyledi ve sağlık departmanımıza gitti. Sağlık departmanımız da bu maçın kadrosuna olamayacağını belirtti. Şu anda ağrılarından dolayı maç kadrosunda olabilecek durumda değil. Tabii ki ben doktorlar kadar net bir fikir sahibi değilim, teknik fikir sahibiyim. Bu maçta oynayabilecek durumda olmadığını biliyorum. Sağlık ekibimiz ilgileniyor kendisiyle" ifadelerini kullanmıştı.

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Fenerbahçe, Ankaragücü ile oynanacak maç öncesi resmi internet sitesinden Altay Bayındır'ın sakatlığına dair açıklamayı kamuoyuna duyurmuştu.

Fenerbahçe'nin maç öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Futbol Takımımızın Kaptanı Altay Bayındır, belinde yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecektir.

Tedavisine başlanan oyuncumuzun durumu yapılacak tetkikler sonrası kesinlik kazanacaktır."

Altay Bayındır Fenerbahçe