Fenerbahçe'ye 7 milyon euroluk kötü haber: Ozan Tufan'ın takımı küme düştü

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin Ozan Tufan'ı kiralık olarak gönderdiği İngiltere Premier Lig ekibi Watford küme düştü. Sarı Lacivertliler, Watford ligde kalsaydı Tufan için 7 milyon euro bonservis alacaktı.

Sezon başında Fenerbahçe'den Watford'a transfer olan ancak devre arasında geri dönen ve kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın durumu belli oldu.

İki takım arasında yapılan anlaşmaya göre Watford ligde kalmayı başarsaydı 7 milyon Euro ödeyerek zorunlu olarak Ozan Tufan'ı kadrosuna katacaktı.

Sezonun ikinci yarısında Watford ve Fenerbahçe arasında yapılan anlaşmaya sarı lacivertlilere geri dönen Ozan Tufan Teknik direktör İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Milli oyuncu gelecek sezon kadroda düşünülmüyor ve kulüp arayışlarını sürdürüyor. Futbolcunun Beşiktaş ile anlaştığı haberleri basına yansımıştı.

Fenerbahçe'ye 2015-16 sezonunda Bursaspor'dan gelen Ozan Tufan sarı lacivertli formayla toplam 182 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 21 gol atmayı başaran futbolcu, 24 asist yaptı. 65 kez Türkiye A Milli Takımı'nda yer alan Ozan Tufan 9 kez ağları havalandırmayı başardı. 

fenerbahçe ozan tufan watford bonservis ali koç futbol spor