Fenerbahçe tribünleri, Kiev maçında Mustafa Kemal'in askerleriyiz tezahüratlarıyla inledi

TAKİP ET

Uefa grup elemelerinde bu yıl üçüncü kez karşılaştığı rakibi Dinamo Kiev'i son dakika golüyle yenen Fenerbahçe'de, taraftarların uzun süre "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde tezahürat yapması dikkat çekti.

Fenerbahçe Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i son dakikada kaydettiği golle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Son dakikada gelen golle coşan Fenerbahçe taraftarı "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sesleriyle Kadıköy'ü inletti.

MAÇ BİTTİ STADI TERKETMEDİLER

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte coşkunun tavan yaptığı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda taraftarlar tribünleri terketmeyerek hep bir ağızdan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağırdı.

CEZA GELMİŞTİ

Daha önce Kadıköy'de oynannan Kiev maçında, rakip futbolcunun tribünleri tahrik etmesinin ardından bir grup taraftar "Putin" tezahüratı yapmış ve Fenerbahçe bu olaydan dolayı UEFA'dan ceza almıştı.

ADETA NAZİRE YAPTILAR

Bugünkü galibiyetle birlikte grupta 3 puanla tanışan Fenerbahçe'de taraftar, kazanılan maçın ardından adeta önceki maçlara nazire yaparak hep bir ağızdan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağırdı.

Basın tribününde müsabakayı takip eden gazeteci Aytunç Erkin stadyumdaki atmosferi kayda alarak Fenerbahçe taraftarının "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yayınladı.

Erkin'in paylaşımında kullandığı "Fenerbahçe’nin Mustafa Kemal sevdası bitmez" sözleri dikkat çekti.

 

 

İşte o anlar...

 

 

Fenerbahçe dinamo kiev