Fenerbahçe Trabzonspor maçının hakemi Zorbay Küçük'ün babası, favorisini açıkladı!

TAKİP ET

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u ağırlayacağı karşılaşma öncesinde maçın hakemi Zorbay Küçük'ün babasından tartışma yaratacak bir açıklama geldi. Feyzullah Küçük, canlı yayında maçın favorisini açıkladı.

Süper Lig'in 28. haftası derbiye ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe, Kadıköy'de lider Trabzonspor'u ağırlayacak. Karşılaşmayı ise Zorbay Küçük yönetecek. Maç öncesinde Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük, TV100'de yayınlanan Ertem Şener'in sunduğu VAR Odası programına katıldı.

Feyzullah Küçük, Zorbay Küçük'ün yönetimi hakkında, "Oğlumun maçın yönetiminde başarılı olacağına, ekibiyle beraber hakkaniyetli yönetim yapacağına, gördüğünü çalacağına inancım sonsuz" dedi.

Oğlunun yönettiği maçları heyecandan izleyemediğini belirten Feyzullah Küçük, "Ben sahada babamı tanımam. 100 bin kişinin önünde sahaya çıktım, heyecanlanmadım. Ama oğlumu maç yönetirken izleyemiyorum, heyecanlanıyorum" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE KAZANIR"
Fenerbahçe'nin galibiyete daha ihtiyaç duyan taraf olduğunu ifade eden Feyzullah Küçük, "Fenerbahçe yenmek mecburiyetinde, Trabzonspor da yenilmemeye çalışacak. Önemli olan Türk futbolunun kazanması. Zevkli, eğlenceli ve kaliteli geçmesini bekliyorum maçın. İyi oynayan kazansın. Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum" dedi.

fenerbahçe trabzonspor zorbay küçük derbi futbol spor hakem süper lig