Fenerbahçe taraftarı Galatasaray tesislerini bastı iddiası!

TAKİP ET

Fenerbahçe taraftarlarının Cumartesi gecesi Galatasaray tesislerini bastığı iddia edildi. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 20. yılını kutlayan bir grup taraftarın, cumartesi gecesi 01.00 sularında tesislere girerek slogan attığı öne sürüldü.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Kadıköy Kalamış'ta yan yana bulunan tesislerinde dikkat çeken bir olay yaşandığı iddia edildi. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 20. yılını kutlayan bir grup Fenerbahçe taraftarının, Cumartesi gecesi 01.00 sularında Galatasaray tesislerine girip sloganlar attığı öne sürüldü.

Akşam'da yer alan habere göre, Galatasaray üyesi Neslihan Cengiz, sosyal medya hesabı üzerinden cumartesi saat 01.38'te yaptığı paylaşımda "Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri'ni gece 01.00'de basıp, güvenliği fütursuzca aşan, slogan atan Fenerbahçelileri kınıyorum. Kulüp yönetimimizin bunlara karşı bu tesiste her tedbiri alması elzemdir. Polis olay çıkaranları bulacaklarını söyledi. Gece 4'e kadar güvenlik kameraları incelemeleri yaptı." ifadelerini kullandı.

SLOGAN ATTILAR, POLİS GELDİ
Olay sırasında tesislerde bulunan Galatasaray üyesi Levent Karadeniz ise "İçerisi boştu sadece benim bulunduğum 4 kişilik bir masa vardı. İçeriye girdiler, marşlar ve tezahüratlarda bulundular. İçeri girip çıkmaları 3-5 dakika sürdü. Aşırı bir taşkınlık olmadı. Biz ilk önce düğün alayı zannettik. Ama izinsiz içeri girmeleri hoş olmadı. Polis geldi gereken incelemeleri yaptı." dedi.

 

fenerbahçe galatasaray kalamış kadıköy tesis taraftar