Fenerbahçe'nin yurtdışı kampı iptal edildi!

TAKİP ET

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Slovenya'daki kamp programının iptal edildiğini duyurdu.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde devam eden Fenerbahçe'nin kamp programında değişiklik yaşandı. Sarı Lacivertli takım, Slovenya'daki kamp programının iptal edildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezona yönelik ikinci etap kamp çalışmalarımız, 22-30 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’da olacak şekilde planlanmış olsa da son günlerde yaşanan pandemi koşullarındaki artış ve hassasiyet nedeniyle Takımımızın bu programı iptal edilmiştir" denildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;
"Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası Serkan Acar Resort Tesislerimizde 5-16 Temmuz arası yaptığı kamp ile başladı.
 
Kampın ardından çalışmalarına İstanbul’da devam eden Takımımız, Kasımpaşa ile  oynadığı hazırlık karşılaşmasından 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.
 
Yeni sezona yönelik ikinci etap kamp çalışmalarımız, 22-30 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’da olacak şekilde planlanmış olsa da son günlerde yaşanan pandemi koşullarındaki artış ve hassasiyet nedeniyle Takımımızın bu programı iptal edilmiştir.
 
Takımımız çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olup; hazırlık maçalarımızın programı en kısa sürede duyurulacaktır."

fenerbahçe kamp yurtdışı