Fenerbahçe'nin golcüsü Enner Valencia'nın hayatı film oluyor

TAKİP ET

Fenerbahçe'de bu sezon attığı 31 golle kariyerin en iyi sezonunu yaşayan Enner Valencia'nın hayatı film oluyor.

Fenerbahçe'deki performansıyla taraftarların sevgisini kazanan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia'nın hikayesi artık beyaz perdede izleyicilerle buluşacak. Valencia, gençlere umut ışığı olabilmek amacıyla kamera karşısına geçtiğini duyurdu.

Ekvadorlu golcünün hayat hikayesi, yapımcı James Leon'un kurucusu olduğu 8th Gear Entertainment adlı yapım şirketi tarafından satın alındı.

Yapım şirketi, "Enner" adlı filmi 2024 yılında çekmeye başlayacak. Filmin çekimleri Ekvador, Miami ve Katar'da gerçekleştirilecek. Film, Ekvador'daki üç profesyonel takımın Valencia'yı reddetmesi sonrasında golcünün azmi ve kariyerini nasıl şekillendirdiğini anlatacak.

Ekvador Milli Takımı'nın en golcü ismi olan Valencia, filmle ilgili şu sözleri dile getirdi:

"Hayatımın hikayesini ve yolculuğunu bir filmde paylaşmaktan gurur ve ayrıcalık duyuyorum. Ancak en çok, bu filmin gençlerin dünyanın dört bir yanında ilham kaynağı olmasını umuyorum. Hayallerinizi gerçekleştirmek için çalışmanız gerektiğini unutmayın. Hiçbir şey kolay olmayabilir, ancak hiçbir şey imkansız değildir. Sıkı çalışmayla her şey başarılabilir ve bu filmle ilgili heyecanımı paylaşıyorum. Yeni nesillere ilham vermek benim için büyük bir onur."

Enner Valencia