Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logo kullanması hakkında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den açıklama

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar nedeniyle 5 yıldızlı logo kullanmaya başlamasıyla ilgili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den açıklama geldi. Büyükekşi, "TFF talimatnameleri ne gerekiyorsa onu yaparız" dedi.

Futbolda son dönemin en çok tartışılan konuları arasında 1959 öncesi şampiyonluklar ve Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logo kullanması yer alıyor.

Sarı Lacivertlilerin 5 yıldızlı logo kararına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'den açıklama geldi.

Hürriyet'e konuşan Büyükekşi, "Fenerbahçe camiası 28 şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Gelecek sezon Fenerbahçe 5 yıldızlı formayla sahaya çıkarsa tavrınız ne olur?" sorusuna yanıt verdi.

"TFF TALİMATLARI NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPARIZ"

Büyükekşi, "Bu konu önceliğimiz değil" diyerek şu açıklamayı yaptı:

"TFF olarak birçok konuda yenilikler yapıyoruz. Bu yeniliklerin de Süper Lig’in başlama tarihi olan 5 Ağustos’a yetişmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Federasyondan bazen gece saat 00.00’da, bazen 01.00’de çıkıyorum. Türk futbolunun gelişimi adına radikal kararlar alıyoruz. Bizim amacımız Türk futbolunu hak ettiği yere getirebilmek. Eğer Fenerbahçe 5 yıldızlı forma ile sahaya çıkarsa, burada benim herhangi bir şahsi bir tavrım olamaz. TFF’nin talimat ve yönetmelikleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız."

Fenerbahçe 5 yıldızlı logo TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi spor futbol