Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray'da Gomis için olay yaratacak sevinç iddiası

TAKİP ET

Fenerbahçe ile hafta sonu karşılaşacak Galatasaray'da Gomis için olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Sarı Kırmızılı takımda toplam 37 gol atan Gomis, derbide gol atması durumunda aslan maskesi takıp sevineceği iddia edildi.

Süper Lig'in 32. haftası dünyanın en iyi derbileri arasında yer alan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesine ev sahipliği yapacak. İki takım maç öncesi hazırlıklarını sürdürken olay yaratacak bir iddia atıldı.

2017-2018 sezonunda attığı 29 golle Galatasaray'ı şampiyon yapan Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe'yi boş geçmişti. Sabah'ın haberine göre o dönem derbide gol atsaydı tekmeliğinin içine sakladığı aslan maskesini takacak Gomis, Kadıköy'de hayalini kurduğu sevinci 4 yıl sonra gerçekleştirme fırsatı yakaladı.

NONDA'YI GEÇECEK
Mohamed'in yokluğunda ilk 11'de olacak Fransız forvet, takım arkadaşlarını dev maça motive ediyor. Galatasaray kariyerinde toplam 37 gole imzasını koyan Gomis, Fenerbahçe'ye gol atarsa Nonda'yı yakalayacak. Bu sezon 3'ü penaltıdan 5 kez ağları sarsan 36 yaşındaki santrfor, Galatasaray kulüp tarihinde en skorer 8. yabancı oyuncu konumunda.

Galatasaray'ın en golcü yabancıları:

    Hagi 73

    Baros 61

     Prekazi 49

    Sneijder 46

    Hodzic 40

    Nonda 38

    Kovaçevic 38

    Gomis 37

    Feghouli 35

    Jardel 34

fenerbahçe galatasaray gomis futbol forvet sevinç derbi aslan