Fenerbahçe hücumda etkinliği ile Avrupa Ligi'nin en iyisi oldu!

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi grup etabı ilk maçında Eintracht Frankfurt ile deplasmanda berabere kalan Fenerbahçe, oynadığı futbolla alkış topladı. Taraftara büyük bir seyir keyfi yaşatan Fenerbahçe, hücumdaki etkinliği ile UEFA Avrupa Ligi'nin en iyi takımı oldu.

Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, dün gece UEFA Avrupa Ligi'nde yakaladığı istatistikle büyük bir başarı yakaladı. Sarı Lacivertliler, en yüksek gol beklentisi oranını yakalamasıyla Avrupa Ligi'nin en iyi takımı oldu.

FRANKFURT ZOR KURTULDU
Fenerbahçe, Almanya'da Eintracht Frankfurt karşısında galibiyeti uzatmalarda kaçırdı. Penaltıdan yararlanamayan ve VAR'a takılan Fenerbahçe, ofansif oyunu ile dikkat çekti. Sarı Lacivertli ekibin oynadığı futbol, taraftardan tam not aldı.

UEFA AVRUPA LİGİ'NİN EN İYİSİ
Opta verilerine göre Fenerbahçe, 2.81 ile bu gece UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan maçlarda en yüksek gol beklentisi oranını yakalayan takım oldu. Sarı lacivertli takıma en çok yaklaşan takım, 2,05 ile Marsilya oldu. Marsilya, Galatasaray'ın grubundaki diğer maçta Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe mücadeleyi 12 gol girişimi tamamlarken, Eintracht Frankfurt ise 5 gol girişimi ile sarı lacivertli kulübe cevap verebildi.
 

fenerbahçe avrupa ligi frankfurt futbol spor hücüm gol