Fenerbahçe golcü transferi için harekete geçti: Hedef Vedat Muriqi veya Gabriel Barbosa

TAKİP ET

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte transfer çalışmaları başladı. Taraftarı hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de de öncelik golcü transferi. Yönetim, Flamengo'da oynayan Gabriel Barbosa ve Lazio'daki eski oyuncusu Vedat Muriqi'i kiralamak için harekete geçti.

Süper Lig'in ilk yarısında zirveden uzak kalan ve istikrarsız performansıyla taraftarı hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı.

Puan farkını kapatmak ve zirveye yaklaşmak isteyen Sarı Lacivertlileri ara transfer döneminde zorlu bir süreç bekliyor. Öncelikli hedef, santrfor takviyesi. Bu doğrultuda iki isim ön plana çıktı.

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre adaylardan biri Gabriel ‘Gabigol' Barbosa. UOL Esporte'de yer alan habere göre sarı-lacivertliler, sönük geçen Inter deneyiminin ardından ülkesine, Flamengo'ya dönen 25 yaşındaki Brezilyalı santrforun menajeri ile görüşüyor.

Fenerbahçe’nin hedefindeki diğer isimse eski oyuncusu Vedat Muriqi. Kosovalı forvetin kiralanması için Lazio ile görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

fenerbahçe transfer forvet futbol vedat muriqi gabriel barbosa spor süper lig